MENY

Nya iPhone 5 armband till sommaren och skärp

En ny modell till iPhone 4 och iPhone 5 som vi testat och är väldigt nöjda med finns nu i butiken. Modellen har en baksida i neopren med förstärkt mjukt tyg på framsidan. Runt displayen och på sidan i armbandsfästet sitter ett snyggt reflekterande slitstarkt material. Denna modell av armband iPhone 5 och till iPhone 4 tillåter smala armar vilket gör det här sportarmbandet till det bästa valet för oss med smala ”löpararmar”.

Armband iPhone 5

Spännande produkter kommer i sommar

Ett nytt spännande armband är på väg till oss av märket Bone. Vi kommer att bli den första återförsäljaren av detta märke i Sverige. Den första produkten som kommer att testas är ett armband till iPhone 5. Vad som är speciellt med just den här produkten är att den är tillverkat i silikon. Den har en riktigt cool och annorlunda design än vårt övriga utbud vilket gör det extra spännande. Det är en minimalistisk design som vi hoppas kommer att vara tilltalade för de som vill ha ett lite annorlunda armband till sommaren.

Bone armband till iphone 5

Skärp till sommaren

Sportarmbandet.se kommer att få en systersida inom kort. Butiken är inriktad på skärp, bälten och accessoarer. Smala skärp till sommaren är vad produktutbudet till en början kommer att bjuda på. Förhoppningen är även att vi skall utöka utbudet med ytterligare märken som HTC, Sony, Nokia med flera i sommar. Vi är alltså på jakt både efter nya armband och snygga skärp just nu!

 

Skärp bälte