MENY

Nyheter

Här hittar du senaste nytt om nyinkomna produkter i butiken. Vi tar in nya armband hela tiden och här kan du läsa om vad som är på gång och hetast just nu.

2017.03.20

Skinnarmbanden till våren

Vår betyder ny säsong och nya produkter i sortimentet. Vi har spännande nyheter bland skinnarmbanden, både för herr och för dam. 

Läs mer

2016.12.16

Nya märken bland pärlarmbanden för herr

Mitt under brinnande julhandel laserar vi två nya herr-kollektioner Native och Zink.

Läs mer

2016.10.27

Stålarmband för herr

En ny kategori och ett nytt urval med produkter börjar ta form i butiken. Det är herr-utbudet som får tillökning med en ny kollektion av stålarmband, maskulin stilren design i rostfritt stål.

Läs mer

2016.06.15

Sommarnyheter i varierande material

Till sommarmodet kan man ta ut svängarna rejält på smyckes-fronten, ett armband får gärna vara i kontrast till övriga kläder och accessoarer vad gäller färg, material och stil. Det ger friheten till att egentligen välja i stort sett vilket armband som helst som för att passa en ledig sommar-look.

Läs mer

2016.03.07

Nyheter i skinn för dam

Nya skinnarmband för dam vår och sommar 2016 är på ingående, läs mer om några av de nya modellerna här. 

Läs mer

2015.12.28

Nya herrarmband i läder och rostfritt stål

Nu lanserar vi en ny kollektion med herrarmband, bland nyheterna finns flera klassiska modeller i stilrent läder och detaljer i rostfritt stål.

Läs mer

2015.12.08

Nya damarmband från Intrigue - läder och ädelsten

Ett nytt varumärke Intrigue lanseras just nu i butiken. I den första kollektionen hittar man snygga designade armband tillverkade av läder för dam.

Läs mer

2015.09.22

Nya läderarmband från Sweep

Vi är glada att kunna lansera ett nytt varumärke i butiken, det svenska märket Sweep som tillverkar snygga accessoarer i läder.

Läs mer

2015.05.04

Lansering av Sweep's lycra-armband

Nu lanserar märket Sweep accessories ett armband av materialet lycra anpassat för löpare. Superlätt, perfekt passform och snygg slimmad design.

Läs mer

2014.10.13

Nyheter i läder vid sidan av armbanden för mobiler

Nu lägger vi in en ny växel i butiken och expanderar med en ny kategori och avdelning. Kolla in våra snygga armband i läder!

Läs mer