MENY

Stålarmband för herr

2016.10.27

En ny kategori och ett nytt urval med produkter börjar ta form i butiken. Det är herr-utbudet som får tillökning med en ny kollektion av stålarmband, maskulin stilren design i rostfritt stål.

Under vintern kommer vi att fylla på med ett 50-tal nya modeller i stål bara för män. Armbanden är tillverkade av kirurgiskt stål, så kallat 316L vilket är den vanligaste typen som man tillverkar stålsmycken av.

De nya produkterna kommer att finnas i alla tänkbara möjliga nyanser och ytfinish som blankt, borstat, svart, guld och mässing-färgat för att bara nämna några. I sortimentet kommer man att hitta allt från de klassiska länk-armbanden i varierande tjocklek till den populära cykelkedjan, både med och utan gravyr-plattor.

Klassiskt design i stål för herr

Här visar vi några av de nyligen upplagda modellerna i butik.

svart stålarmband herr

Den här matt svarta stålarmbandet har en gravyrplatta som kan behållas slät eller graveras i efterhand. Länken är 8mm och fästs med ett snyggt maskulint lås, modellen finns i tre storlekar.

Armband stål herr

Unikt designat armband i stål för herr med smidda länkar och borstad finish. Klassiska ”armbandsur-länkar” gör att det är enkelt att förkorta eller förlänga genom att ta bort länkar.

Storlekar armband

Tack vare att vi har egen verkstad kan vi erbjuda i stort sett alla stålarmbanden i storlekar S, M och L(185-205-220 mm), där vi kan ta bort och lägga till länkar för att få till önskad längd på smycket. Vilken som är den bästa längden kan man enkelt mäta ut själv genom att mäta handledens omkrets och sen lägga på runt 1-1,5 cm. Även såklart beroende på tycke och smak och på vilken typ av armbands-modell man väljer. Vissa gillar en tight passform för exempelvis pärlarmband medan man ofta föredrar mer marginal för en stållänk.

Vi importerar armbanden direkt från fabrik i Kina och utan mellanhänderna kan i erbjuda det absolut bästa priset på den här typen av armband till våra kunder. Hoppas att du hittar den modell som tilltalar just dig i vårt armbandsutbud.

Föregående
Nästa