MENY

Nya märken bland pärlarmbanden för herr

2016.12.16

Mitt under brinnande julhandel laserar vi två nya herr-kollektioner Native och Zink.

I vinter och under våren kommer dessa två märken att dyka upp med nya produkter under alla kategorier i butiken. Just nu hittar man de första produkterna bland pärlarmbanden för herr och de tillför verkligen något extra. Tuff och maskulin design i gedigna naturmaterial, något som verkligen är inne just nu och helt rätt att kombinera med sin herrklocka och övriga accessoarer.

Native - pärlor i trä

De första Native-armbanden är tillverkade av träpärlor, både ljusa och mörka i olika nyanser. Vi har både modeller med elastisk passform och även de med knapp-lås i tre storlekssteg. Pärlornas diameter finns från de minsta på 3-4 mm upp till dryga 8 mm. Populärt är att kombinera flera armband ihop, därför har vi satt ihop armbands-set med matchade färger och material. Nedan är några av våra favoriter just nu.

Fyra pärlarmband set herr

Grym kombination med fyra pärlarmband i ett set för herr. Armbanden är elastiska och cirka 200 millimeter vilket passar de allra flesta herrstorlekar, till en kostnad på bara 149 kr. Ha dom alla ihop eller variera med en eller flera i taget efter tycke och smak.

Träpärlor herr

Det här unika pärlarmbandet är en av våra nya favoriter för herr. Det är tillverkat av träpärlor med en diameter på runt 5 millimeter och har en tre-varvslängd. Trendiga berlocker i stål pryder armbandet och en låsning i skinn med tre-storlekssteg gör att det passar storlekar från small till en stor medium för män. Modellen finns även i varianter med annan nyans på pärlorna och andra stålsmycken. Den här produkten kostar just nu endast 169 kronor.

Zink - pärlor av sten

Märket Zink tillför en känsla av gedigen kvalitet och unik design med trendiga detaljer såsom smycken i rostfritt stål och snygga slipade pärlor. De första produkterna från Zink är pärlarmband tillverkade av slipade stenar. Flera av de nya armband har justerbar längd vilket gör att man kan få exakt den passform som man önskar oavsett storlek. Stenmaterialen är bland annat Bronsit och Agat som blir riktigt snygga då de slipas. Här nedan är några av de nya modellerna från Zink:

Svart pärlarmband herr

Maskulin och tuff design utmärker det här svarta pärlarmbandet för herr från märket Zink. På armbandet sitter smycken i borstat rostfritt stål, unikt mönstrade. Ett riktigt snyggt herrsmycke som passar att kombinera med det mesta. 179 kr är priset för det här smycket.

Rött pärlarmband herr

Det här mörkt röda pärlarmbandet för herr är stilrent och elegant. Ett snyggt mönstrat smycke i stål bryter av de slipade stenpärlorna, en av våra nya favoriter i utbudet just nu.

Föregående
Nästa