MENY

Skinnarmbanden till våren

2017.03.20

Vår betyder ny säsong och nya produkter i sortimentet. Vi har spännande nyheter bland skinnarmbanden, både för herr och för dam. Skinnaccessoarer är något som gör sig extra bra till vår- och sommarsäsong tycker vi.

Från märket Intrigue kommer ett antal nya vardagssmycken för dam, eleganta men fortfarande med en enkel och ren design som man gärna bär ofta och mycket. Här några av favoriterna från vårsortimentet.

Svart skinnarmband med hjärta

Svart skinnarmband med grafitfärgat hjärta tillverkat av rostfritt stål. Smalt elegant smycke från Intrigue ur vårens kollektion.

Nytt utbud för herr

Bland de nya skinnarmbanden för herr märks både de breda armbanden i svart och brun nyans, samt de smala modellerna som passar bra att kombinera ihop med andra typer av smycken tillverkade av pärlor och stål. De något bredare modellerna har klassiskt sätt varit synonymt med design för herr med en rå och mer maskulin framtoning. Våra skinnarmband i vårens herr-utbud finns från de allra smalaste populära tråd-armbanden, med några få millimeters bredd, till de allra bredaste armbanden på upp till 60 millimeter.

Skinnarmband herr

Klassiskt skinnarmband för herrar med justerbar storlek. Tillverkat av ett mjukt läder med åldrad snygg yta för vintage-utseende.

Vilket armband passar bäst?

Vilken typ av armband om passar en bäst är såklart efter tycke och smak. Dock finns det några enkla råd att ha i åtanke när man väljer armband ur vårt sortiment. Man kan utgå från sin omkrets på handlederna och utifrån hur man vill att att ens smycken ska sitta, tätt inpå handleden eller med en lös passform. Vissa modeller och typer av armband passar bra när de har en lös och lite hängande passform medan andra blir snyggare när de sitter åt utan för mycket marginal till armen.

De breda armbanden av skinn sitter snyggast med en hyfsat tight passform, en smalare modell i skinn, stål eller pärlarmband kan se bättre ut med lite häng och en lös passform. Har man en smal och tunn handled är ofta de nätta och smala armbanden snyggast medan en bred modell sitter bäst på en handled med större diameter. Flera av våra modeller, speciellt de mest populära produkterna tillverkade av läder och stål finns dessutom med storleksalternativ. Många modeller har även en justerbar låsanordning för att få till önskad längd.

Brett armband av skinn för herr

Föregående