MENY

Nyheter i läder vid sidan av armbanden för mobiler

2014.10.13

Nu lägger vi in en ny växel i butiken och expanderar med en ny kategori och avdelning. Det handlar fortfarande om armband med denna gång är de tillverkade i läder och tänkt att varken bära under träningspasset eller för att ha sin mobiltelefon i. Det handlar alltså om modearmband för dam och herr, coola trendiga accessoarer som en skön kontrast till de träningsrelaterade produkterna i butiken. Vi har hittat två tillverkare, en i England och en i USA som gör riktigt snygga armband i läder och vi tänkte, varför inte testa.

Vi kör igång med ett mindre sortiment som kommer att växa med ett gäng nya modeller i veckan fram till december är ambitionen. Siktet är inställt på att ha ett brett sortiment med både släta stilrena modeller och även en egen underkategori med klassiska rockiga nitarmband. Ta en titt på de nya armbanden tillverkade i läder och ge oss feedback via support-formuläret om du har bra idéer, önskemål, tips på produkter eller bara lite konstruktiv kritik.

Nedan är några av de produkter som kommer att dyka upp i butiken inom de närmsta dagarna. Armband av läder är hett både för dam och herr anser vi!

Armband läder herr Armband läder dam

Nästa