MENY

Nya läderarmband från Sweep

2015.09.22

Vi är glada att kunna lansera ett nytt varumärke i butiken, det svenska märket Sweep som tillverkar produkter i läder. En kollektion med läderarmband har precis lagts upp i butik, trendiga stilsäkra accessoarer för modemedvetna människor. Armbanden har en enkelt och snygg stil utan krusiduller och med en unisex design, dvs passar lika bra för herr eller dam. Märket Sweep har sin design och tillverkning i Småland och är specialiserade på läderaccessoarer, både armband och även bälten. De nya armbanden är de första i den nya kollektionen och det kommer att dyka upp fler modeller under höst och vinter. Här är några av våra favoriter ibland nyheterna i butik:

Svart läderarmband

Ett stilsäkert och klassiskt svart läderarmband med bubbelvarv och ett justerbart lås i form av en mässingshake. Tre olika storlekssteg gör att smycket passar de allra flestas handleder och är lika snygg på herr som på dam. Denna modell finns även i nyansen ”tan” som är en ljusbrun nyans. Priset är 149 kronor för det här armbandet.

Brunt armband i läder

Ett smalt läderarmband, endast 4 mm tjockt och med dubbelvarv. Justerbart i tre steg för att passa storlekarna S till XL. Armbandet har ett blankt metallsmycke, trendigt och snygg accessoar med unisex design. Pris endast 129 kronor.

Smalt läderarmband

Föregående
Nästa