MENY

Nya damarmband från Intrigue - läder och ädelsten

2015.12.08

Julhandeln är i full gång och vi passar på att plocka in ett nytt varumärke i butiken. Märket heter Intrigue och i den första kollektionen hittar man främst damarmband tillverkade av läder. Produkterna blir ett bra tillskott till sortimentet vid sidan av de klassiska läderarmbanden för dam. Den nya kollektionen innehåller modeller med unik design, både vardagsarmband och smycken som passar till uppklätt och fest. Armbanden är mestadels tillverkade av äkta läder med detaljer av ädelstenar och metallegeringar. Prisbilden ligger mellan 120-250 kr för de nya produkterna, nedan är några av de nya modellerna i butiken som vi verkligen gillar.

svart läderarmband med agat-sten

Stort smycke i form av ett ”agat-öga” som fästs i en metallegering och ett två-varvsarmband i läder. Ett riktigt snyggt vardagsarmband som finns både med en svart agatsten och med en brun. Agat är en ädelsten som består av tunna skikt av kvarts som bildar ett snyggt oregelbundet mönster i stenen. Stenarna är slipade så att de har blivit transparenta. Armbandet låses är ett klassiskt snyggt magnetlås.

svart armband läder dam

En annan favorit bland i den nya kollektionen från märket Intrigue är det svarta armbandet som är till hälften tillverkat av lädertrådar och till hälften av ett metallarmband. Trådarna bildar en snara som fästs i ett hjärtformat metallsmycke. Ett riktigt snyggt och unikt armband som garanterat sticker ut och blir pricken över i'et oavsett om det används till vardags eller till uppklätt.

svart läderarmband dam

Ytterligare ett läderarmband som passar perfekt till fest är den här snygga modellen med kristall-stenar fästa på små smycken och trädda på lädertrådar. Elegant accessoar som kommer kan vara den där perfekta detaljen till nyårsklänningen.

Föregående
Nästa