MENY

Nya herrarmband i läder och rostfritt stål

2015.12.28

Nu lanserar vi en ny kollektion med herrarmband, bland nyheterna finns flera klassiska modeller som passar även en mer dressad stil än tidigare modeller i sortimentet. Enkel och ren design med stilrent läder och detaljer i rostfritt stål. Gemensamt för de nya produkterna är att de har magnetlås som gör det enkelt och smidigt att knäppa på och av. Nytt är även att några av produkterna kommer i tre storlekar S, M och L för maximalt bra passform. Nedan är några av de nya produkterna som precis inkommit.

Brunt herrarmband

Svart herrarmband

Ett rundat smalt nätt herrarmband tillverkat av läder med blankt rostfritt lås. Gedigna material och enkel ren design. Modellen finns i både svart och i brunt läder och tre olika storlekar. Det här är vår egen favorit bland nyheterna och ett armband som vi tycker passar till det mesta. Smycket passar perfekt att kombinera och matcha med andra herr-accessoarer som klocka, skärp eller halsband.

Svart armband herr

För de som vill ha ett något bredare utförande så är det har klassiska armbandet för herr med ett fint flätat läderarmband och ett rejält blankt spänne i stål ett elegant alternativ. Även den här modellen kommer i tre olika storlekar vilket gör att den passar de allra smalaste handlederna till XL-storlek.

Föregående
Nästa