MENY

Nyheter i skinn för dam

2016.03.07

Det är fortfarande vinter enligt kalendern men på Sportarmbandet.se känner vi att vårkänslorna börjar att smyga sig på. Accessoarer i skinn funkar året om men det är speciellt på sommarhalvåret som smycken tillverkade det naturliga och hållbara materialet blir som mest populärt. Vi håller för närvarande på att ta in en stort antal nya enkla men stilrena skinnarmband för dam till vår och sommar 2016. I det nya sortimentet kommer man att hitta alla möjliga modeller, både med och utan smycken och några av modellerna kommer även med ett storleksval.

Äkta skinn karaktäriseras av att det är slitstarkt och håller i en evighet bara man ser efter och inte låter det ligga allt för länge i starkt solljus och värme när det inte används. Många tycker även att materialet blir finare med tiden då det har en tendens att mjukna och forma sig efter handleden. Även ytan får en snyggt matt och sliten finish med tiden.

Skinnarmbanden till våren

De första produkterna som vi har fått in är ett antal flätade skinnarmband dam som är tillverkade på svenska mark, närmare bestämt på den lilla Småländska orten Gnosjö där man tillverkar alla möjliga produkter i skinn. Det känns extra bra att ha ett utbud i butiken som är producerat på hemmaplan för oss och vi hoppas kunna utöka antalet produkter i den svenska kollektionen.

skinnarmband dam

Ovan är en enkel stilren modell i flätat läder som passar perfekt som vardagsaccessoar, snabbt knapplås med tre storlekssteg så att det passar de allra flesta.

brett flätat armband dam

En klart bredare och kraftigare variant med annorlunda flätad design för de som gillar att ett armband som verkligen sticker ut.

Nyligen inkommet är även några flervarvs-armband som brukar vara extra populära under sommarhalvåret. En av våra nya favoriter är de här supertunna mjuka modellerna som har ett smidigt steglöst metallspänne som gör att armbandet passar precis alla storlekar.

flervarvs-armband

Modellen passar lika bra att bära både tight om handleden eller lite lösare så att det kan glida ned, vilken man själv föredrar. Längs med lädret sitter små snygga metallpärlor nitade, ett snyggt och enkelt smycke som passar till det allra mesta. Förutom alla nyheter för dam har vi även produkter på väg till oss för herr, mer om det i nästa nyhetspost.

Föregående
Nästa