MENY

Sommarnyheter i varierande material

2016.06.15

Till sommarmodet kan man ta ut svängarna rejält på smyckes-fronten, ett armband får gärna vara i kontrast till övriga kläder och accessoarer vad gäller färg, material och stil. Det ger friheten till att egentligen välja i stort sett vilket armband som helst som för att passa en ledig sommar-look.

Nu kommer ett nytt sortiment med smycken för dam i en rad olika material där läder fortfarnade är den röda tråden genom kollektionen. Läder är ett material som verkligen passar bra som accessoar att ha runt handleder då det formas snyggt och passar bra att kombinera ihop med andra material.

Läderarmband dam flera varv

Mixa material och färg

En av trenderna just nu är att ha kombinationer med två eller flera armband på samma arm i olika färger, material och stil. Därför har vi nu börjat sälja armband set för dam som tips till två eller flera smycken som vi tycker matchar snyggt ihop. Materialen som används i våra erbjudanden är framförallt läder, sten och tyg. Några av de nya produkterna är dessa:

Rosa pärlarmband dam

Sommarens hetaste: Buddha-armband

I den nya kollektionen hittar man ett antal varianter av armband för dam med Buddha-smycken. Buddha står för meditation, inre kraft och sinnesro vilket är en lära som tilltalat folk genom århundraden och som inte är mindre aktuellt i dagens stressade samhälle. Buddha-avbildningar är speciellt populära just nu som smycke och bland våra nya produkter hittar man dom på tyg, sten och lava-armband.

Buddha-armband dam guld-färgad

Föregående
Nästa