MENY

Butiken igång och iPhone 4-armband mest populära

Äntligen har vi fått upp vår webbbutik sportarmbandet.se! Inte helt oväntat så är vår nisch armband till mobiltelefoner, så kallade ”sportarmband”. Armbanden är till för dig rör på dig mycket och vill kunna ha med din smartphone under exempelvis löpturen eller på gymmet. Fler och fler upptäcker fördelarna med att ha sin mobiltelefon fäst på armen. På armen är mobilen minst i vägen när du har krav på att vara rörlig och ingenting får sladdra eller slänga omkring dig under träningspasset.

Vårt mål är att kunna erbjuda ett så brett utbud som det bara går av sportarmband. Vi letar ständigt efter nya modeller och köper in dom som vi själva tycker funkar bäst och som även är mest estetiskt tilltalande enligt vårt tycke och smak. Men viktigast av allt är att sportarmbanden klarar tuffa tag och sitter tight och skönt på armen. Därför testar vi alla armband själva så att vi vet att de håller måttet!

Iphone 4 armband mest populära sportarmbandet

Redan så här tidigt efter att butiken lanserats ser vi en klar trend att iPhone 4-armband är de klart mest populära i dagsläget. Storsäljaren nummer ett är det svarta armbandet till iPhone 4 i neopren. Detta armband är även vår egen favorit just nu eftersom det är ett så enkelt och smidigt sportarmband och passar perfekt till löpning med sitt slitstarka och vattentåliga material.

Sportarmband iPhone 4/4S Svart

Nya sportarmband till iPhone 4 på väg

Vi har precis hittat en ny modell armband till iPhone 4 som är snarlik den populära modellen ovan och vi kommer inom kort att lansera den i butiken. Den nya modellen har en lite annorlunda desgin med en något mer gummiförstärkt front och en genomskinlig plast som skall sitta ännu närmre på mobilens display för förbättrad navigering. Baksida och armband är av materialet neopren även på denna modell och vi tror att den kommer att bli populär speciellt bland löpare för sin lätta och smidiga design.