MENY

Julklapp till löpare – ett armband till Nokia Lumia?

Årets julklapp till löpare är såklart som vi tidigare konstaterat ett armband till mobiltelefonen. Våra modeller är enkla, funktionella och anpassade för att sitta bekvämt på armen under hela träningspasset. Vad kan väl vara en bättre klapp än att ge bort ett mobilarmband till någon som gillar att träna och behöver ny inspiration inför den nya året. Vårt bästa tips på julklapp till löpare är ett nytt sportarmband!

Nokias telefoner i serien Lumia säljer bra just nu vilket vi märker av på efterfrågan av sportarmband till Nokia smartphones. Självklart vill vi tillgodose efterfrågan och tar in nya Nokia Lumia sportarmband till de mest populära Nokia-modellerna just ju. Det kommer in nya modeller kontinuerligt. Har du svårt att hitta just den modellen du söker efter så är det värt att maila och fråga . Oftast så finns modellen i lager och vi inte hunnit uppdatera butiken med den.

Julklapp till löpare

Nu blickar vi framåt och ser med spänning fram emot julhandeln som snart rullar igång på allvar. Självklart hoppas vi på att just sportarmband och andra träningsrelaterade produkter skall bli de mest populära under granen i år.