MENY

Julklappstips löpning

Julen närmar sig och det är många som går och funderar på bra julklappstips för löpning. Träningsrelaterade julklappar ligger i tiden och är alltid rätt. Speciellt runt årsskiftet är det många som tar chansen till en nystart i sin träning. Då är en produkt som hjälper till med träningsmotivationen förmodligen en extra populär julklapp. Vi tror givetvis att ett nytt sportarmband kan vara årets julklapp 2013!

Julklappstips löpning, sportarmband till iphone           Julklappstips löpning, ett sportarmband.           Julklappar för löpare, armband till iphone.

Vi har armband till Samsung, iPhone, Sony, HTC och Nokia i vårt sortiment. Fler modeller och armband är på väg till butiken. Hittar du inte ett armband som passar till just den smartphone-modellen som du söker efter så tveka inte att kontakta oss och fråga så hjälper vi dig med ett julklappstips löpning. Ganska ofta har vi armband till modeller som vi ännu inte hunnit få upp i butiken, så det lönar sig att fråga. Vi har dessutom extra snabb leveranstid under december så att du kan vara säker på att du får din julklapp i god tid. Bättre julklappstips för löpning än så här finner du inte!

Julklapp till löpare

Ett armband till mobiltelefonen är en perfekt julklapp till alla oss som gillar att träna. Det blir mer och mer populärt att använda sig av träningsappar under sina träningspass och speciellt bland löpare är apparna omtyckta. Det smidigaste sättet för de som inte redan har en modern gps-klocka är att springa med en träningsapp i mobilen som tar hjälp av telefonens inbyggda gps för att mäta distans, fart och rutt under träningspassets gång.

Skall man kunna ta med sin mobiltelefon på ett smidigt sätt under träningspasset, oavsett om det är på löprundan, på gymmet eller ute på cykelturen så är ett armband för telefonen ett måste. Vårt julklappstips löpning är alltså ett armband till telefonen.

Våra sportarmband är anpassade för att klara träning under tuffa förhållanden och mycket slit och släng. De flesta armbanden är tillverkade i det tåliga materialet neoprene som är samma material som man använder till bland annat våtdräkter. Det är ett elastiskt material som är slitstarkt med samtidigt skönt att närmast huden de träningspass då det är för varmt för att ha en tröja eller jacka på sig.