MENY

Nya Samsungmodeller i butiken

Nu har vi äntligen kunnat bredda vårt utbud med nya sportarmband till Samsung Galaxy S3 i butiken. Sortimentet har varit lite eftersatt i jämförelse med utbudet till iPhone. Men nu har vi tagit in de modeller som vi har gillat allra mest i iPhone-utbudet också till S3an!

Två nya sportarmband

Det är två nya modeller som vi har köpt in som vi sen tidigare har varit nöjda med. Båda modellerna är tillverkade i materialet neoprene och har en förstärkt front i gummi. Armbanden lämpar sig bra till exempelvis löpning där man har höga krav på att de måste sitta ordentligt fast på armen och utan att skava under långa pass. Dessutom är de riktigt lätta och fickan på armbandens baksida är enkla att få i och ta ur sin smartphone från. De är tåliga för vatten och fukt och lämpar sig därför extra bra för utomhussporter. Båda modellerna har nyckelfickor på sidan av armbanden.

 

Sportarmband iPhone 4/4S Svart          Sportarmband iPhone 4/4S Svart

Vi hoppas att de nya armbanden till Samsung skall bli lika populära som de har varit bland iPhone-kunderna. Den ena modellen är enkelfärgad och finns i svart, rosa och silver. Den andra modellen har en snyggt mönsterfärgad front och finns i färgerna silver/svart, röd/vart, gul/svart och lila/svart. De mönsterfärgade sportarmbanden är något lättare. Medan de enkelfärgade armbanden är mer tåliga mot regn och fukt då de har en mer skyddande ficka på baksidan av armbandet.

Alla modellerna till Samsung hittar man här