MENY

Nya Sony Xperia armband och tidigt julklappstips

Det har efterfrågats ett bra tag nu och äntligen har vi tagit in armband till Sony Xperia i butiken.Vi har köpt in vårt mest populära sportarmband i neoprene till de Sony Xperia-modeller som har efterfrågats. Det är främst Sony Xperia Z-modellerna och och även till SP, E och V som vi utökat vårt sortiment med. Vi siktar såklart på att lägga till ytterligare modeller i butiken efter hand, ju större utbud desto bättre.

armband sony xperia z

Visst är det höst men det märks inte det minsta vad gäller intresset för träning och försäljningen av sportarmband. Och varför skulle lite färre grader på termometern stoppa någon från att vilja ta sig ut på träningsrundorna eller köra på minst lika hårt på gymmet. Det är ju nu man skall börja lägga grunden till storformen 2014! Hösten är en bra tid att lägga upp nya planer och låta sig inspireras. Många lägger upp sina träningsprogram och kanske tar in nya inslag i sin träning.

Julklappstips löpning

Det är långt kvar till jul och det är väl inget som man redan nu i början av oktober bör gå och tänka på. Men det skadar ju inte att redan nu nämna det perfekta julklappstipset för löpare, sportarmband såklart! Vi tror och hoppas att årets julklappstips till alla som gillar att träna blir ett armband till sin mobiltelefon. Perfekt att ha till hands inför årsskiftet med nyårslöften som skall infrias och träningen inför säsongen 2014 på allvar drar igång för många.