MENY

Snart vår!

Trots att vintern håller ett hårt grepp fortfarande så är det ju snart vår, äntligen! Vi tar det som ett vårtecken att försäljningen på armband ökar för varje vecka. Framförallt så börjar det att bli trevligare att träna utomhus och mobilen åker såklart med i armbandet under träningspasset. Vi har breddat utbudet ytterligare till Samsung S3, iPhone 5 och till iPhone 4/4S med nya färger och nya modeller inför våren. Dessutom är fler nya modeller till iPhone 5 på väg, vi letar och testar nyheter.

Sportarmband för löpning

Löpning är kanske den träningsform där sportarmband är som mest populärt just nu. Utbudet av bra träningsappar för löpning och tillgången av musik i mobilen gör att armbandet blir ett måste får många under träningspasset. RunKeeper, Sportstracker och Löparappen är några av de mest använda apparna för löpare just nu. Alla tre finns tillgängliga både till iPhone och Samsung och använder mobilens inbyggda GPS för att mäta distans, snitthastighet och hastighet i realtid. Alla apparna har är lätta att använda och är ett perfekt verktyg för den som vill få ut lite mer av sin löpträning.

Nya armband

Nedan är de senast anlända armbanden i butiken. En helt ny modell sportarmband till Samsung Galaxy S3 i förstärkt syntettyg på framsidan materialet neoprene på baksidan. Vi fastnade för det här armbandet för den mjuka och följsamma känslan på armen. Snygg diskret design och ett enkelt och effektivt armband. Funkar utmärkt för löpning och andra sporter med höga krav på rörlighet. Armbandet finns i svart, rosa och grå färg.

Sportarmband Samsung Galaxy S3 Rosa

Vi har även tagit in gul/svart färg av vår storsäljande modell. Färgen finns nu både till S3an, iPhone 4/4S och till sportarmband för iPhone 5. Än så länge finns den bara tillgänglig till Samsung Galaxy S3 i butiken men kommer upp inom kort även till iPhone 4 och 5.

Sportarmband iphone 5 gul färg