MENY

HTC och armband i silikon

Det har dags att utöka utbudet med sportarmband till HTC i butiken. Vi har tagit in de modeller som vi varit mest nöjda med till Samsung och iPhone så här långt. Det har efterfrågats armband även till Sony och Nokia som vi siktar på att utöka utbudet med under sommaren. Håll utkik efter dessa!

armband htc

Sommarens coolaste armband till iPhone 5 är här

Vårt senaste tillskott på iPhone-fronten är ett armband till iPhone 5, "Sport Pal 5", som vi tycker verkligen har levt upp till våra förväntningar. Denna produkt kommer från märket Bone som är är ett relativt nytt märke . De satsar på snygga designade prylar till mobiltelefoner. Vi är just nu enda återförsäljare i Sverige av armbandet i dagsläget vilket ju såklart känns extra kul.

armband iphone 5

Själva mobilfickan på armbandet är tillverkar i silikon och designen sticker verkligen ut i sitt minimalistiska utförande. Rekommenderas varmt till alla iPhone 5-ägare. Mobilen är helt insluten i en ficka vilket gör detta till vår vattentåligaste modell hittills. Själva armlåset är i ett kraftigt och elastiskt material som känns riktigt bra mot huden och sitter stabilt. En klar favorit bland armbanden till iPhone 5 alltså.

Storleksangivelser på gång

Det har efterfrågats storleksangivelser på armbanden. Vissa av våra armband har tyvärr inte passat de allra smalaste löpar-armarna vilket gjort att vi tänker hjälpa våra kunder med en storleksguide och storleksangivelser på armbanden. Denna kommer inom kort och vi hoppas att det skall kunna vara till nytta vid valet av sportarmband. Det är väldigt viktigt att telefonen sitter ordentligt tight på armen under alla träningspass.