MENY
Sportarmband iPhone 5/5S Silver neoprene
Sportarmband iPhone 5/5S Silver neoprene Sportarmband iPhone 5/5S Silver neoprene Sportarmband iPhone 5/5S Silver neoprene

Sportarmband iPhone 5/5S Silver neoprene

Pris: 119 kr
Tillgänglighet:  I lager
Antal:  
 Fri frakt    1-2 dagars leveranstid Leverans direkt hem i brevlådan frakt armband

Passar till: iPhone 5/5S

 

Ett iPhone 5/5S armband som blivit en favorit speciellt bland löpare. Det tåliga och flexibla materialet skyddar hela mobilen och skärmen under tiden du tränar. Snygg och enkel design som gör det smidigt att fästa snabbt runt armen med hjälp av ett kardborrelås. Låsningen är justerbar för att kunna passa de allra flesta armar.

  • Färg: Silver
  • Material: Neoprene med förstärk gummi på framsidan
  • Vikt: Cirka 40 gram
  • Nyckelficka: Ja
  • Rekommenderade användningsområden: Löpning, gym, cykel, längdskidor

Armbandet är tillverkat i det mjuka men tåliga materialet neoprene. Neoprene är ett elastiskt material som passar bra till att ha närmast huden. Det är vattentåligt och slitstarkt och går bra att handtvätta. Framsidan av armbandet är förstärkt med en gummiyta som extra skydd för din mobil. För skärmen skyddar en plastfilm som gör det möjligt att både se och kunna navigera mobilen utan att ta ur den ur armbandets ficka. Fickan på armbandets baksida är enkelt att stoppa i och ta ur din mobil ur.

Mobilen som träningsredskap

Det finns en massa bra anledningar att plocka med sig sin smartphone under träningspasset. En löprunda med ett par bra hörlurar inpluggade och en skön spellista igång i sin iPhone förhöjer vilket träningspass som helst. Det finns en mängd riktigt användbara träningsappar till oss som gillar att mäta allt som går att mäta under ett träningspass. Speciellt populärt har det blivit bland löpare att springa med löparappar som mäter fart, distans och som kan visa rutten man har sprungit i efterhand. Ett riktigt kul sätt och hjälp för att utveckla sin löpning och hålla koll på hur man utvecklas genom sin träning.

Bara att ha med sig sin mobiltelefon under de träningspass när man tar sig en bit bort kan kännas som en bra trygghet för många. Exempelvis när man springer, cyklar eller åker skidor och ibland befinner sig långt hemifrån. Många uppskattar även att kunna fota under träningspasset vilket kan vara speciellt trevligt då man tar sig ut i naturen och på platser där man normalt set inte är till vardags. Då är ett armband för iPhone 5 perfekt och smidigt att kunna ha mobilen nära till hands när ögonblicket dyker upp.

Relaterade produkter

Tags: