MENY
Sportarmband Sony Xperia Z/ZR/V - svart
Sportarmband Sony Xperia Z/ZR/V - svart Sportarmband Sony Xperia Z/ZR/V - svart

Sportarmband Sony Xperia Z/ZR/V - svart

Pris: 129 kr
Tillgänglighet:  Slut i lager
Antal:  
 Fri frakt    1-2 dagars leveranstid Leverans direkt hem i brevlådan frakt armband

Passar till: Sony Xperia Z, ZR och V

Ett funktionellt och snyggt sportarmband till Sony Xperia Z som är vår storsäljare till Sony just nu. Armbandet är tillverkat i neoprene och anpassat för löpning, gymträning och andra sporter med krav på rörlighet. Materialet är bekvämt mot armen och fungerar bra att bära direkt mot huden eller utanpå en tröja eller jacka.

Armbandet har två infästen för remmen som dras runt armen. Det gör att den passar till både ”smala löpararmar” och även till de som har ett större omfång runt armen. Sportarmbandet står emot fukt och regn bra och mobilens display skyddas av en genomskinlig plast för att undvika repor eller vattenstänk under tiden man tränar. Det går bra att navigera mobilen genom frontplasten utan att ta sin Sony Xperia ur armbandets ficka vilket är smidigt när man snabbt vill komma åt sin telefon under pågående träningspass.

  • Passar till modell: Sony Xperia Z, ZR och V
  • Färg: Svart
  • Material: Neopren och förstärkt gummi.
  • Vikt: 40 g
  • Nyckelficka: ja
  • Rekommenderade användningsområden: Löpning, gym, cykel, längdskidor


 

Många bra anledningar att träna med sin Sony Xperia

Fler och fler upptäcker alla de möjligheter som finns att dra nytta av med sin smartphone under träningspasset. Den bästa lösningen är att ha sin mobil på armen eftersom den är minst i vägen där. Mobilen går att komma åt då man vill starta eller stoppa som träningsapp eller byta låtar i sin playlist. Sladden för hörlurar hamnar på ett sätt så att den inte är i vägen lika mycket som om man har mobilen i en jackficka eller håller den i handen under träning.

Det finns flera bra anledningar att ta med sin telefon under träningspasset. Några av de mest populära tillämpningarna är att använda träningsappar som använder mobilens GPS för att mäta distans, fart och rutt. Löpning är en sport där många vill hålla koll på sin träning och mäta resultat och antal sprungna kilometer vilket gjort träningsappar väldigt populära under senare tid. I ett Sony Xperia sportarmband så har man sin mobil nära till hands för att starta och stoppa träningsappen.

Lyssna på musik är kanske det allra mest populära anledningen till att många väljer att ta med sin telefon. Tillgängligheten av musik och utbudet av bra hörlurar för träning gör att många väljer att lyssna på musik för att inspireras under träningspassen.

Relaterade produkter

Tags: