MENY
Sportarmband Sony Xperia Z1/Z2 - svart

Sportarmband Sony Xperia Z1/Z2 - svart

Pris: 139 kr
Tillgänglighet:  I lager
Antal:  
 Fri frakt    1-2 dagars leveranstid Leverans direkt hem i brevlådan frakt armband

Passar till: Sony Xperia Z1 och Sony Xperia Z2

Ett funktionellt Sony Xperia Z1/Z2 sportarmband , snyggt, enkelt och slitstarkt. Armbandet är tillverkat i det starka och elastiska materialet neoprene som står emot fukt och skyddar mobiltelefonen under träningspasset. Går lätt att justera så att det passar till de allra flesta armar.

  • Passar till modell: Sony Xperia Z1 och Sony Xperia Z2
  • Färg: Svart
  • Material: Neopren och förstärkt gummi.
  • Vikt: 45 g
  • Nyckelficka: ja
  • Rekommenderade användningsområden: Löpning, gym, cykel, längdskidor


Ett sportarmband Sony Xperia Z1/Z2 är smidigt när man vill kunna ha med sin telefon under träningspassen. På armen sitter telefonen minst i vägen och hindrar inte när man vill kunna vara rörlig. Mobilens display skyddas av en genomskinlig plast som även möjliggör navigering av mobilen samtidigt som den sitter på armen utan att behöva ta den ur mobilarmbandets ficka.

Det finns en rad olika sätt man kan dra nytta av sin smartphone under tiden man tränar. Vissa använder sin telefon som ett träningsverktyg med hjälp av träningsappar. Andra vill kunna ha möjligheten att lyssna på sin favoritmusik i mobilen när de tränar. För att kunna dra nytta av sin mobil och samtidigt behålla rörligheten när man motionerar rekommenderar vi ett sportarmband.

Relaterade produkter

Tags: