MENY
Sportarmband Sony Xperia Z1/Z2 Compact - svart

Sportarmband Sony Xperia Z1/Z2 Compact - svart

Pris: 119 kr
Tillgänglighet:  I lager
Antal:  
 Fri frakt    1-2 dagars leveranstid Leverans direkt hem i brevlådan frakt armband

Passar till: Sony Xperia Z1 Compact, Sony Xperia Z2 Compact

Snyggt och funktionellt sportarmband till Sony Xperia Z1/Z2 Compact för oss som gillar att ha med mobilen under träningspasset. Anpassat för att klara av löpning, gym och andra träningsformer med krav på rörlighet.

  • Passar till modell: Sony Xperia Z1 Compact, Sony Xperia Z2 Compact
  • Färg: Svart
  • Material: Neopren och förstärkt gummi.
  • Vikt: 45 g
  • Nyckelficka: ja
  • Rekommenderade användningsområden: Löpning, gym, cykel, längdskidor

Ett sportarmband Sony Xperia Z1/Z2 Compact gör det möjligt för dig att ta med din mobil under tiden du tränar och slippa problemet med att ha telefonen i fickan eller i handen där den lätt är i vägen. Armbandet gör att mobiltelefonen sitter kloss på din arm under hela träningspasset och den är lätt att komma åt när den behövs. De är lätta att justera till rätt storlek för att passa just din arm.


Materialet är elastiskt neoprene som skyddar telefonen mot både stötar, repor och mot fukt. Ett lätt regn under träningspasset eller fukten från när man svettas på gymmet är inga problem när telefonen är i mobilarmbandet.

Träna med ett armband till Sony Xperia Z1 Compact

Fler och fler blir vi som tar hjälp av vår mobiltelefon när vi ger oss iväg och tränar. Sony Xperia Z1 Compact är en smidig telefon som passar perfekt att ta med i ett sportarmband under träningspasset. Vad man använder sin smartphone till under tiden man motionerar varierar men i takt med att telefonerna blir bättre ökar även nyttan av dom som träningsredskap.

Musik och olika träningsappar är förmodligen de vanligaste orsakerna till att ett Sony Xperia Z1 Compact armband är så populärt. Med en träningsapp i din smartphone kan du ha exakt koll på hur många kilometer du springer och i vilken fart. Att vara utan sin musik i telefonen på gymmet eller i löparspåret är onödigt när din telefonen ät lätt att komma åt i ditt sportarmband.

Relaterade produkter

Tags: