MENY

 

Armband Nokia Lumia

Visa:   Lista Rutnät
Visa:
Sortera efter:
Sportarmband Nokia Lumia 830 - Sweep Lycra
NYHET! Passar till: Nokia Lumia 830 Perfekt åtsittande sportarmband till din Nokia Lumia..
169 kr
Armband Nokia Lumia 830 Silver
NYHET! Passar till: Armband Nokia Lumia 830 Passar till modell: Armband Nokia Lum..
139 kr
Armband Nokia Lumia 720 - svart
Passar till: Nokia Lumia 720 Ett slitstark och tåligt armband till Nokia Lumia 720. Denna mod..
139 kr
Sportarmband Nokia Lumia 925 - svart
Ett enkelt och funktionellt sportarmband till Nokia Lumia 925. Mobilarmbandet sitter bekvämt mot ..
119 kr
Sportarmband Nokia Lumia 925 - rosa
Ett snyggt och funktionellt sportarmband till Nokia Lumia 925. Speciellt omtyckt bland löpare där..
129 kr

Hos oss hittar du ett noga utvalt utbud av armband till Nokia Lumia. Våra sportarmband är anpassade för att kunna ta med mobiltelefonen på träningspasset oavsett om du ska ut en regnig dag i löparspåret eller på gymmet. Det blir allt vanligare att ta med sin smartphone när man tränar. Fler och fler upptäcker möjligheterna med att ha med sin mobiltelefon när de motionerar. Många använder idag sina telefoner som ett hjälpmedel i träningen eller för att pusha sig själv i sin träning.

Slitstarka sportarmband

Våra Nokia Lumia armband är tillverkade i ett slitstark och elastiskt material som används till en rad olika sportartiklar. Materialet heter noprene och används bland annat till våtdräkter för vattensport. Armbanden går lika bra att ha närmast huden som utanpå en träningströja eller en jacka. De är lätta att skölja av efter ett svettigt träningspass och är slitstarka och tåliga. Materialet är elastiskt så att telefonen sitter fast i sportarmbandets ficka utan att röra på sig under träningspasset.

Mobilens display skyddas av en genomskinlig plast för att undvika repor. Samtidigt är mobilen fullt navigerbar genom skyddsplasten för att slippa ta upp sin Nokia Lumia ur armbandet under träningspasset.

armband nokia lumia 720

Nokia Lumia som träningshjälp i armbandet

Det finns många sätt att dra nytta av sin Nokia Lumia in sin träning. När man tar med sin telefon i ett armband Nokia Lumia har man telefonen nära till hands under träningspasset utan att den är i vägen när man vill vara rörlig.

Träningsappar som mäter fart, distans under löppasset har blivit speciellt populärt bland löpare och det finns flera bra alternativ att välja på marknaden för mobilappar. Löparpparna tar hjälp av mobilens inbyggda GPS och kan därmed mäta träningsrutten och fart med stor precision.

Musik under träningspasset är det många som inte vill vara utan. Då kommer ett sportarmband till Nokia Lumia verkligen till sin rätt. På armen i ett armband är det nära till hands att koppla hörlurar till sin Nokia Lumia utan att sladden är i vägen under tiden man tränar. En riktigt bra låtlista kan vara en stor hjälp under ett träningspass när man vill ta ut sig det där lilla extra.