MENY
Sportarmband Nokia Lumia 925 - svart
Sportarmband Nokia Lumia 925 - svart Sportarmband Nokia Lumia 925 - svart

Sportarmband Nokia Lumia 925 - svart

Pris: 119 kr
Tillgänglighet:  I lager
Antal:  
 Fri frakt    1-2 dagars leveranstid Leverans direkt hem i brevlådan frakt armband

Ett enkelt och funktionellt sportarmband till Nokia Lumia 925. Mobilarmbandet sitter bekvämt mot armen under hela träningspasset. Produkten är anpassat för löpning, gym och andra sporter med krav på rörlighet när mobilen ska sitta stabilt fäst mot armen utan att skava eller vara ett hinder i träningen.

  • Passar till modell: Nokia Lumia 925
  • Färg: Svart
  • Vikt: Cirka 40 gram
  • Nyckelficka: Ja
  • Rekommenderad användning: Löpning, gym, cykel, längdskidor

Sportarmbandet är tillverkat i neoprene som är ett slitstark och elastiskt material som ofta förekommer till sportutrustning för exempelvis vattensport. Mobilarmbandet är tåligt, vattenavstötande och lätt att skölja av efter ett svettigt träningspass. Telefonens display skyddas av en tunn genomskinlig plast för att undvika väta eller repor mot glaset. Det går fortfarande att navigera din Nokia Lumia 925 genom armbandet utan att ta ur den ur sportarmbandets ficka.Telefonen som träningsverktyg

Med ett Nokia Lumia 925 armband öppnas flera möjligheter att kunna utnyttja sin Nokiatelefon som träningsverktyg. Många tycker att träning med musik är ett måste för att kunna pressa lite extra under träningspasset. I armbandet hamnar mobiltelefonen i ett bra läge för att hörlursladden skall vara så lite i vägen som möjligt under tiden man springer, går eller kör styrketräning på gymmet. Bland löpare är träningsappar som mäter distans och fart med hjälp av mobilens inbyggda GPS en populär tillämpning. Det finns flera riktigt bra löparappar på marknaden som är både lättanvända och till stor nytta för oss som inte vill lägga pengar på en dyr löparklocka.

Relaterade produkter

Tags: