MENY
Sportarmband HTC One rosa
Sportarmband HTC One rosa Sportarmband HTC One rosa

Sportarmband HTC One rosa

Pris: 119 kr
Tillgänglighet:  I lager
Antal:  
 Fri frakt    1-2 dagars leveranstid Leverans direkt hem i brevlådan frakt armband

Armbandet passar till de flesta nya HTC One modellerna (Bland annat: One X, One X+, One S, One S C2, One SV, One VX, One ST, One, SC, One SU, One XL)

Ett slitstarkt och tåligt HTC One armband som är populärt bland löpare. Armbandet är tillverkat i materialet neoprene och är elastiskt, vattentåligt och bekvämt att ha närmast huden. Materialet är samma som används till våtdräkter för vattensport. Ett enkelt men bra sportarmband som passar till de flesta tillfällen när du vill ta med din HTC One på ett smidigt sätt. Armbandet har hål placerade för utgång till hörlurar.

  • Färg: Rosa (Något mörkare nyans i verkligheten än på bilden.)
  • Vikt: 40 gram
  • Nyckelficka: Ja
  • Rekommenderad användning: Löpning, gym, cykel, längdskidor

Sportarmband till HTC One

Sportarmband har snabbt blivit populärt och många har upptäckt fördelarna med att ha sin mobiltelefon på armen när man vill vara rörlig. Ett HTC-armband gör att du slipper ha din mobil i fickan eller i handen medan du tränar eller är ute och promenerar.

HTC One armbandet är ett perfekt hjälpmedel om man vill utnyttja sin mobil under tiden man tränar. Många vill kunna lyssna på musik när de springer eller går till gymmet. På överarmen sitter mobilen till så att man slipper ha hörlursladden i vägen när man vill vara rörlig. För de som använder träningsappar är sportarmbandet bra på så sätt att det går lätt och snabbt att komma åt mobilen under träningspasset. Den genomskinliga plasten över mobilens display skyddar men gör även att man kan navigera sin mobil utan att behöva ta upp den ur armbandets ficka.

Relaterade produkter

Tags: